top of page

info

Ημερομηνία: 05/05/2016
Venue: Badminton Theater
Προπώληση: Viva.gr, 11876, abcd.gr, 210-8840600, Public, Media Markt, Seven Spots, Reload
Τιμές εισιτηρίων: 25€, 30€,
35€, 40€, 45
Ώρα έναρξης: 21:30

STEVEN WILSON

 

Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!

 

Ο Steven Wilson έγινε ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των πολυαγαπημένων στη χώρα μας “Porcupine Tree” ενω έχει διατελέσει μέλος και πολλών άλλων μουσικών σχημάτων όπως οι No-Man, οι I.E.M., οι Bass Communion, οι Storm Corrosion και οι Blackfield των οποίων το ομόνημο single έκανε ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα μας και συνεχίζει ν' ακούγεται από τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι και σήμερα.

 

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει συνεργαστεί με διάφορα συγκροτήματα και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι: King Crimson, Jethro Tull, Yes, Yoko Ono, Marillion, Opeth, Anathema και Pendulum και έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Grammy.

 

Τα τελευταία χρόνια ο Steven Wilson έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του καριέρα και δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του τόσο δημιουργικά, κυκλοφορώντας αριστουργηματικά albums, όσο και εκτελεστικά καθώς οι ζωντανές του εμφανίσεις συγκαταλέγονται στα καλύτερα και πιο εντυποσιακά live shows της εποχής μας!

 

Το τέταρτο προσωπικό του album “Hand. Cannot. Erase” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία καθώς αναρριχήθηκε στην 13η θέση των Βρετανικών charts, επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Wilson.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Steven Wilson κέρδισε τρία Progressive Music Awards, ανάμεσα στα οποία και αυτό του καλύτερου δίσκου της χρονιάς, και ανακηρύχτηκε έστω και άτυπα ως “σύγχρονος ηγέτης του Progressive Rock”.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η συγκεκριμένη παραγωγή δεν έχει το χαρακτήρα μιας συνηθισμένης Rock συναυλίας αλλά έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για κλειστά θέατρα. Για τη διευκόλυνση σας και για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει θέσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης έτσι ώστε να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πληρέστερα το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, παρακαλούμε να λάβετε υπ' όψιν σας τις παρακάτω οδηγίες:

1) Επειδή οι θέσεις είναι αριθμημένες, σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε τη συναυλία μαζί με την παρέα σας σιγουρευτείτε ότι οι θέσεις που δεσμεύετε κάνοντας κράτηση online βρίσκονται η μια δίπλα στην άλλη.

2) Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της συναυλίας με χρήση φωτογραφικής μηχανής, βιντεοκάμερας, κινητού τηλεφώνου ή άλλου οπτικοακουστικού εξοπλισμού. Οι παραβάτες θα απομακρίνονται από την αίθουσα.

3) απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του θεάτρου. Υπάρχουν δύο διακεκριμένα σημεία για καπνίζοντες σε ημιυπαίθριο χώρο στις δύο εξόδους του κάτω φουαγιέ. (Smoking Corners)

4) Απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτού μέσα στην αίθουσα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να απολαύσετε τη συναυλία.


 

 

bottom of page